Строители и архитекти помагат на “Св. Ал. Невски”

Събират средства за ремонта на катедралния храм

Строители и архитекти помагат на “Св. Ал. Невски” | StandartNews.com
  • Благотворителна кампания за връщане на блясъка на патриаршеската катедрала
  • Събират средства за ремонта на катедралния храм

Спешно са нужни средства за ремонт на патриаршеската катедрала "Св. Александър Невски". Реконструкцията ще върне величието му на най-големия православен храм у нас. За подкрепа на храм-паметника може да изпращате DMS на номер 17 777 с текст NEVSKI (цена 1 лв.).
Средства може да дарите и в платформата helpkarma.com на адрес: https://bg.helpkarma.com/campaign/za-velichieto-na-hrama-1071?fbclid=IwAR3e9qYOqZQmB3qWU4vo_FfMAaMfhg0ZOEq4BJi5uBq_jgN-a_pqNYz-Y6I, както е на банковите сметки на Светия Синод.
Своята лепта за ремонта на храм - паметника "Св. Ал. Невски" ще дадат на 20 март строители и архитекти на своя благотворителен бал. Тогава ще се проведе и търг с предмети на изкуството - картини, скулптори, икони, сребърни предмети, както и предоставени от родни спортисти медали, купи и различни ценности. Повече информация за събитието може да се намери във фейсбук страницата "Благотворителен бал за "Св. Ал. Невски" или на investbuild.eu/awards.
Патриаршеската катедрала "Св. Ал. Невски" е сърцето и душата на София. Преди 108 години храмът е построен благодарение на даренията на целия български народ. Дойде времето да бъде възстановен по същия начин - с приноса на всеки един от нас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай