Сряда,

Намериха 3 г. Мохамед, който изчезна в понеделник

От: Администратор -
1566
Намериха 3 г. Мохамед, който изчезна в понеделник
A
A
A

Момчето било във видимо добро състояние

Момченцето, което се загуби в района на русенското с. Смирненски в понеделник е открито около 15 часа във видимо добро състояние, съобщиха от пресцентъра на МВР.

3 годишният Мохамед е окрит днес към 15.00 часа от земеделски работници, след като чули плач от близките храсти около житна нива, недалече от гориста местност край с. Тетово. Те веднага уведомили служителите от Полицейски участък – Червена вода, които пристигнали за минути. Повикан е медицински екип, който му е оказал първоначална помощ. То вече е отведено в най-близката болница в Русе.

Мохамед бил в гората с родителите си, които заедно с други роми от Търговищко са се включили в беритба на липа. Оставено е било на дядо си, докато родителите му събират липов цвят. Когато се върнали на вечерта обаче, то било изчезнало.
В издирването на 3-годишния Мохамед участваха множество служители на Областна дирекция на МВР - Русе, РД "Пожарна безопасност и защита на населението" - Русе, горски служители и доброволци, включени бяха термокамери и дрон, които да следят ситуацията.


Всички новини от категория България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com