Петък,

Канкан изригва в София

От: Failed to load user -
200576
Канкан изригва в София
A
A
A

Симеон Сакскобургготски и Христо Куртев са предоставили предмети и картини за томболата
Първият Парижки бал събира хайлайф на 4 октомври

София отново ще демонстрира, че по нищо не отстъпва на лъскавите столици в Европа. Тукашно събитие скоро ще влезе в календара на международния хайлайф - Парижкия бал. Той ще се случи за първи път в ново време на 4 октомври в залите на "Кемпински Зографски".

Така София ще се впише в традицията, наложена от града, за когото няма нищо по-важно от изкуството на живота. Неслучайно фиестата ще изригне с канкан и оркестъра на Борис Арнаудов. Посланици, политици, бизнесмени, артисти, юристи, архитекти вече обмислят детайли за дрес кода, който може да бъде определен като супертузарски. Христо Куртев обаче бърза да уточни, че основаното в София сдружение "Парижки бал" ще участва в създаването и развитието на културни, обществени и социални отношения между жителите на София и Париж. Вечеринката с дълги рокли и смокинги ще бъде последвана от изложби, концерти, представления по образци от графика край Сена.

Приходите от томболата ще бъдат за сиропиталище "Констанца Ляпчева" в Долна баня, коментира Кирил Недев. Симеон Сакскобургготски, Христо Куртев и членове на сдружението вече са предоставили предмети и картини.


Всички новини от категория България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Канкан