Вторник,

Къде ще чистят звездите на 15 септември?

От: Администратор -
117
Къде ще чистят звездите на 15 септември?
A
A
A

Редица звезди се включват в инициативата на bTV „Да изчистим България заедно" днес, 15 септември. Вижте къде ще са те в деня на голямото почистване:

В Южния парк с Диана Любенова ще чистят Орлин Павлов, Влади Ампов - Графа, Михаела Филева, Тервел Пулев, Николай Немигенчев и Даниел Радойков от MasterChef .

В Природен парк „Витоша" ще бъдат Владимир Николов и неговият волейболен отбор „Левски", както и Мария Силвестър и Владимир Караджов.

Най-високата точка на почистване тази година ще бъде в Белмекен, където на 2000 метра надморска височина отбора за почистване ще събере Георги Иванов – Гонзо.

А едни от най-дълбоките точки ще бъдат във Варна и Созопол, където групи водолази ще чистят под вода.

В почистването с доброволците на суша ще се включат Евгени Иванов – Пушката (Варна) и Станислав Райчев от MasterChef (Созопол).

В най-големия град по поречието на Дунав – Русе, ще бъде Инспектор N-Joy (Генчо Генчев), а в Пловдив – Кольо Минчев (MasterChef).

Тази година Южният парк ще бъде основната локация за почистване на екипа на bTV Media Group, където всички доброволци в парка ще могат да почистят, а в 11 ч. да се забавляват заедно на концерта на радио N-Joy на Голямата сцена. Природен парк „Витоша" е и втората локация за почистване на bTV Media Group.

На организираните локации ще се раздават ръкавици и чували. Но всеки може да почисти в района около себе си. За да се включи в кампанията на bTV „Да изчистим България заедно" на избрано от доброволеца място, трябват само три неща – ръкавици за 1,50, чувал за смет за 50 стотинки и добро желание. Важно е всеки да знае, че когато се почисти, събраните пликове с отпадъци трябва да бъдат оставени до големите контейнери, за да бъдат извозени.

В деня на голямото почистване всички доброволци ще могат да отбележат местата, които почистват и на специална карта. В нея всички участници ще могат не само да маркират мястото, но и площта на изчистената територия и броя доброволци на тяхната акция.


Всички новини от категория България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com