Неделя,

Големи промени на движението в центъра на София от днес

От: Администратор -
130
Големи промени на движението в центъра на София от днес
A
A
A

От днес до 9 август 2018 г. се въвежда временна организация на движението във връзка с изпълнението на обект: "Изграждане, възстановяване и обновяване на публични пространства в централна градска част - зона 2". Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Забранява се влизането на пътни превозни средства, както следва:
- по ул. "6-ти септември" в участъка от ул. "Граф Игнатиев" до ул. "Ген. Паренсов";
- през кръстовището ул. "Граф Игнатиев" - ул. "6-ти септември".

Променя се посоката на движение на пътни превозни средства по следните улици:
- ул. "6-ти септември" става с двупосочно движение в участъка от ул. "Хан Крум" до ул. "Граф Игнатиев".

Закриват се местата за почасово платено паркиране и местата в режим на платено паркиране „служебен абонамент", както следва:

- по ул. "6-ти септември" от ул. "Ген. Паренсов" до ул. "Граф Игнатиев".

От днес до 15 август 2018 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. "Граф Игнатиев", в участъка от ул. "Георги Раковски" до ул. "6-ти септември";

От 3 август 2018 г. до 30 септември 2018 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. "Граф Игнатиев", в участъка от ул. "6-ти септември" до ул. "Цар Шишман".

При изпълнение на строително монтажните работи ще се осигури пешеходна проходимост в зоната на строителните площадки, с широчина от 1.50 м.

От 10 август 2018 г. до 31 август 2018 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. "Георги Раковски", в участъка от ул. "Хан Крум" до ул. "Ген. Гурко", като се осигури преминаването на автомобили през кръстовище ул. "Георги Раковски" - ул. "Стефан Караджа".

Закриват се местата за почасово платено паркиране и местата в режим на платено паркиране „служебен абонамент" за времето и мястата посочени по горе..

От 10 август 2018 г. до 31 август 2018 г. се променя маршрутът на тролейбусна линия № 9 – в посока пл. "Сточна гара" – от тунела при Национален дворец на културата направо по бул. "Васил Левски" до пл. "Сточна гара" и обратно по бул. "Васил Левски" до кино Одеон и по маршрута си до ж.к. "Борово".
Тролейбусите ще спират на всички съществуващи спирки по променения участък от маршрута.


Всички новини от категория България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com