Неделя,

Големи промени на движението в центъра на София от днес

От: Администратор -
Големи промени на движението в центъра на София от днес
A
A
A

От днес до 9 август 2018 г. се въвежда временна организация на движението във връзка с изпълнението на обект: "Изграждане, възстановяване и обновяване на публични пространства в централна градска част - зона 2". Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Забранява се влизането на пътни превозни средства, както следва:
- по ул. "6-ти септември" в участъка от ул. "Граф Игнатиев" до ул. "Ген. Паренсов";
- през кръстовището ул. "Граф Игнатиев" - ул. "6-ти септември".

Променя се посоката на движение на пътни превозни средства по следните улици:
- ул. "6-ти септември" става с двупосочно движение в участъка от ул. "Хан Крум" до ул. "Граф Игнатиев".

Закриват се местата за почасово платено паркиране и местата в режим на платено паркиране „служебен абонамент", както следва:

- по ул. "6-ти септември" от ул. "Ген. Паренсов" до ул. "Граф Игнатиев".

От днес до 15 август 2018 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. "Граф Игнатиев", в участъка от ул. "Георги Раковски" до ул. "6-ти септември";

От 3 август 2018 г. до 30 септември 2018 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. "Граф Игнатиев", в участъка от ул. "6-ти септември" до ул. "Цар Шишман".

При изпълнение на строително монтажните работи ще се осигури пешеходна проходимост в зоната на строителните площадки, с широчина от 1.50 м.

От 10 август 2018 г. до 31 август 2018 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. "Георги Раковски", в участъка от ул. "Хан Крум" до ул. "Ген. Гурко", като се осигури преминаването на автомобили през кръстовище ул. "Георги Раковски" - ул. "Стефан Караджа".

Закриват се местата за почасово платено паркиране и местата в режим на платено паркиране „служебен абонамент" за времето и мястата посочени по горе..

От 10 август 2018 г. до 31 август 2018 г. се променя маршрутът на тролейбусна линия № 9 – в посока пл. "Сточна гара" – от тунела при Национален дворец на културата направо по бул. "Васил Левски" до пл. "Сточна гара" и обратно по бул. "Васил Левски" до кино Одеон и по маршрута си до ж.к. "Борово".
Тролейбусите ще спират на всички съществуващи спирки по променения участък от маршрута.


Всички новини от категория България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички