Да помогнем на 9-годишния Кристиян да живее

Да помогнем на 9-годишния Кристиян да живее | StandartNews.com

9-годишният Кристиян Илиев се нуждае от финансова подкрепа. Детето е диагностициранo с много агресивно злокачествено заболяване.

„Никога не съм мислил, че ще ми се наложи да се обърна с такава молба, към всички Вас, но животът не винаги е справедлив и ни предлага, както добри, така и тежки изпитания. На 25.10.2017 г. малкия ни син Кристиян (9 г.) беше диагностициран с рядко срещано и агресивно заболяване - сарком на Юинг (злокачествен тумор). Криси започна химиотерапия в Детско Онкохематологично Отделение ИСУЛ. Това е една малка част от дългия път, който трябва да измине", пише бащата Георги Илиев.

Родителите са се свързали с някои от най-добрите болници в Европа за консултация и лечение. На база изследванията, които са изпратили, им е изпратена оферта с първоначална сума от 100 000 евро.

„Обръщаме се към всички, които имат възможност и желание да помогнат за събиране на необходимите средства, за да може Кристиян да замине за чужбина, където се надяваме с общата ни помощ да продължи лечението си. Благодарим ви за помощта и подкрепата в този труден за семейството ни момент!", молят родителите.

Всеки, който желае да помогне на Кристиян в тежката борба с болестта, може да го направи тук:
Банка ДСК ЕАД
IBAN: BG74STSA93000024851904 - в лева
IBAN: BG71STSA93000024851958 – в евро
BIC: STSABGSF
Кристиян Георгиев Илиев

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай