Агромах с първа за България многофункционална бетонополагаща машина от последно поколение

Агромах с първа за България многофункционална бетонополагаща машина от последно поколение | StandartNews.com

Технологичният парк на Агромах се сдоби с първата за България машина от последно поколение за строителство на различни видове бетонни конструкции.

Wirtgen SP 25i е бетонополагаща машина от най-ново поколение с много по-голяма ефективност, прецизност и бързина при реализацията на даден обект.

Машината е от водещия немски производител на машини за инфраструктурно строителство Wirtgen и позволява автоматизиран процес за изграждане на бетонови канавки, бордюри, преградни стени и бетонни пътища, което я прави изключително ефективна.

Подходяща е за изпълнение както на големи проекти като магистрали и пътища, така и за улична градска мрежа с тесни пътни настилки.

Служителите на Агромах, които започват работа на тази машина вече преминаха специално обучение за работата, проведен от експерти на фирмата-производител.

„Стремим се да изпълняваме възложените ни проекти качествено и в срок и да осигуряваме на нашите служители комфорт при изпълнение на възложените им задачи. Машина от класа на Wirtgen SP 25i ни дава икономическо предимство, прави ни конкурентоспособни и ни позволява да постигнем оптимално качество", заявиха от ръководството на компанията.
Машината вече се използва в строителството на Лот 3.1 на магистрала Струма, което се изпълнява от консорциум, с водеща компания Агромах.

Агромах притежава пълна гама пътно строителна техника и механизация – над 1500 машини и съоръжения, които покриват целия спектър на производство, строителство и транспорт. Всички машини са оборудвани с GPS системи за контрол и наблюдение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай