Понеделник,

A1 предлага от днес електронната винетка в своята търговска мрежа

801
A1 предлага от днес електронната винетка в своята търговска мрежа
A
A
A

От 21 декември новата е-Винетка ще се предлага за всички потребители в България в магазините на А1, на a1.bg и през приложението Моят А1.

Телекомът е първи и единствен у нас, който ще предлага новите електронни винетки за 2019 г. От днес е-Винетка ще бъде достъпна в търговската мрежа на компанията, като всеки, който желае да закупи електронна винетка, ще може да направи това в А1 магазините, на a1.bg, а също и през приложението Моят А1.  

Електронната винетка заменя досегашните хартиени винетки, като вече няма да се изисква и залепянето на стикер на стъклото на пътните превозни средства и няма да е необходимо да се носи документ, удостоверяващ закупена е-Винетка.

В магазините на А1 потребителите ще могат да закупят своята е-Винетка както в брой, така и с дебитна или кредитна карта. С цел улеснение на клиентите на всички оператори, на a1.bg те ще могат да направят покупката по електронен път по всяко време, без да е необходима регистрация в сайта. 
Клиентите, които са закупили винетка през регистрацията си на а1.bg,  ще имат достъп до история на покупки и информация за автомобила, които ще могат да се ползват и при следващи поръчки. Цените на винетките се запазват без промяна, като за леките автомобили се добавя и възможност за закупуване на уикенд винетка на цена от 10 лева. 

След стартирането на продажбите на електронните винетки, А1 ще предложи допълнителни функционалности като получаване на sms при активация на е-Винетка и при наближаване на крайния срок на нейната валидност. 

е-Винетка ще бъде достъпна в търговската мрежа на А1 в партньорство с „Интелигентни Трафик Системи” ЕАД, които са  единственият национален доставчик на услуги за електронно събиране на такса за изминато разстояние и партньор на АПИ. 

Допълнителна информация за електронните винетки може да се получи на a1.bg/e-vinetki.
 


Всички новини от категория България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com