„Зелени коридори” ще работят и през почивните дни

Навсякъде ще се поставя ваксината на AstraZeneca.

„Зелени коридори” ще работят и през почивните дни | StandartNews.com

„Зелените коридори” за ваксиниране в столицата ще работят и през почивните дни в няколко болници. Навсякъде ще се поставя ваксината на AstraZeneca.

Ваксинационният кабинет към УМБАЛ „Царица Йоанна - ИСУЛ” ще работи по така наречения „зелен коридор” днес от 14 до 17 часа и утре от 8.30 до 16.30 часа. Ваксината, която ще се поставя, е на AstraZeneca. Не е необходимо предварително записване, съобщават от лечебното заведение.

„Зеленият коридор” за ваксиниране във Военномедицинската академия продължава до 4 април, включително. И в това лечебно заведение ще се поставя препаратът на AstraZeneca. Всички желаещи, без записани часове в Националната здравно-информационна система, могат да се имунизират във ваксинационния център на ВМА от 08.00 до 18.00 ч. в работните дни, и от 09.00 до 17.00 ч. в почивните.

​До 3 април - събота, продължава „зеленият коридор” в болница „Пирогов”. Не е необходимо предварително записване на часове. Пунктовете са достъпни от 08:30 до 17:00 ч. Ще се поставя ваксината на AstraZeneca.

На 3 април в УМБАЛ "Александровска" ще работи „зелен коридор” за имунизация с ваксината на Oxford/AstraZeneca. Това съобщиха от Единния информационен портал.

Работното време е от 09.00 до 17.00 часа, без предварително записване. Имунизацията ще се провежда във външния пункт, т.е. преди бариерата на болницата, на ул. "Пенчо Славейков".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай