Турски експерти консултират безплатно двойки с репродуктивни проблеми

За да се запишете за безплатна консултация, моля, посетете сайта на Brenner Group

Турски експерти консултират безплатно двойки с репродуктивни проблеми | StandartNews.com

През септември 2023 г., двама от най-известните и успешни специалисти по репродуктивна медицина в света ще посетят България, за да предложат безплатни консултации за двойки с репродуктивни проблеми. Проф. д-р Бюлент Търаш и д-р Тансу Гюделджи са част от екипа на болница "Аджъбадем Маслак“ в Истанбул, която е лидер в областта на ин витро оплождането и асистираната репродукция.

Проф. д-р Бюлент Търаш е директор на клиниката по акушерство и гинекология в болницата и има повече от 30 години опит в лечението на жени с проблеми като ендометриоза, поликистозни яйчници, миома, аномалии на матката, имунологични фактори и други. Той е известен с иновативните си методи за лечение на безплодие. Един от най-актуалните е използването на стволови клетки, които могат да регенерират яйчниковата функция и да дадат възможност за зачеване дори на жени в менопауза. Проф. Търаш е автор на над 200 публикации и книги в областта на  репродуктивната медицина.

Д-р Тансу Гюделджи е специалист по андрология в болницата и има повече от 20 години опит в лечението на мъже с проблеми като малко количество или ниска подвижност на сперматозоидите, инфекции на тестисите, хормонален дисбаланс, еректилна дисфункция и други. Д-р Гюделджи е един от първите лекари в света, които са извършили успешно микроскопска хирургия за възстановяване на проходимостта на семенните канали. Той е също така експерт по **генетични тестове** за определяне на причините за мъжкото безплодие.

През септември 2023 г., проф. Търаш ще дойде за трети път в България по покана на “Brenner Group” - компания, която предоставя комплексно здравно обслужване, включително на двойки, които искат да станат родители и имат нужда от асистирана репродукция. Този път той ще бъде придружен от д-р Тансу Гюделджи, който ще консултира мъже с репродуктивни проблеми. Консултациите ще се проведат на 08.09.2023 г. в Стара Загора - хотел Бест Бутик, както и на 09.09 и 10.09.2023 г. в София - хотел Витоша, зала №233.

За да се запишете за безплатна консултация, моля, посетете сайта на Brenner Group или се обадете на телефон +359 897 824 041. Броят на местата е ограничен, затова не губете време и се възползвайте от тази уникална възможност да срещнете двамата световноизвестни специалисти по репродуктивна медицина.

За Бренер Груп

Бренер Груп е център за медицински консултации, диагностика и лечение на различни заболявания и естетични процедури във водещи здравни заведения в Турция.

Бренер Груп съдейства на пациенти от България да достигнат до най-подходящите клиники за тяхното състояние, както и осъществява връзката между световноизвестни специалисти и болните. Бренер Груп се грижи за подготовката на документацията, престоя, комуникацията в болницата - както по време на, така и след провеждане на лечението.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай