Тръгват безплатни консултации за ваксините

Това е факт от днес

Тръгват безплатни консултации за ваксините | StandartNews.com

Имунолози ще консултират безплатно за ваксините срещу COVID-19 на тел. 0800 14 515, съобщиха от Национална пациентска организация разширява.

От 11 януари 2021 г. двама специалисти - по епидемиология и имунология, ще предоставят безплатно информация за наличните в момента ваксини срещу СOVID-19.

Хората могат да задават въпроси, свързани със състава на наличните и очакваните ваксини, възможните странични ефекти, както и за ваксинирането при пациенти с различни хронични заболявания.

Специалистите са запознати много добре с характеристиките на препаратите за ваксиниране, следят новостите и съобщенията за ефектите от приложението на ваксините и ще бъдат на разположение с тази информация за гражданите.

Безплатната телефонна линия 0800 14 515 подкрепя пациенти с хронични заболявания с възможностите за безплатно и анононимно консултиране със специалисти в лечението на COVID-19, на диабет, на онкологични и кардиологични заболявания. На тази линия могат да се обадят и граждани, нуждаещи се от консултации с психолог.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай