При проблеми с потентността мъжете отлагат консултацията със специалист средно 2 години

Предпочитат да насочат усилията си към индивидуално справяне със ситуацията

При проблеми с потентността мъжете отлагат консултацията със специалист средно 2 години | StandartNews.com

Те предпочитат да насочат усилията си към индивидуално справяне със ситуацията. Първа стъпка е изчитане на информацията по темата в Интернет и последващо самолечение с билкови отвари, хранителни добавки или медикаменти от аптеката. В случая обаче не се отчитат причините за нарушенията в потентността. От медицинска гледна точка те могат да се търсят не само във възрастта и в начина на живот, а и в здравословното състояние на мъжа. Сексуалните смущения обикновено са маркер за налични или започващи заболявания като диабет, хипертония, сърдечно-съдови, хормонален дисбаланс, повлияващи негативно кръвоснабдяването.

Апаратната импусна терапия е немедикаментозен подход в справянето с проблемите с потентността. Тя е с отлични резултати дори при мъже, които частично или въобще не се повлияват от лекарствените форми. Ключът към успеха й е, че тя се справя с причината за възникване на проблема – най-често влошеното кръвоснабдяване в тазовата област. За нормалото възникване и поддържане на ерекцията е необходим добър кръвоток. Именно способността половият член да се напълни и да задържи кръвта дава необходимата за вагинално проникване твърдост. И обратно, влошеният приток на кръв води до по-слаба или липсваща ерекция.

Как АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ подсилва еректилния механизъм?  Импулсите задействат естествени процеси, водещи до освобождаване на ангиогенни фактори, регенерация на засегнатите тъкани и подобряване на кръвотока. Резултатът е образуване на нови кръвоносни съдове, които подсилват съдовата мрежа и засилват кръвообращението. В масовия случай процедурите се провеждат 2 пъти седмично в продължение на 3 седмици. Те са бързи, безболезнени и не нарушават нормалния ритъм на живот. След тях мъжът отново се чувства уверен в интимните моменти.

ЛЕЙЗЪР МЕД– ИНОВАЦИЯ И КОМПЕТЕНТНОСТ. ВСИЧКИ ЛИНИИ НА ТЕРАПИЯ В СЕКСУАЛНАТА МЕДИЦИНА.

СЕГА прегледът включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест + мъжки хормон ТЕСТОСТЕРОН.

За допълнителни въпроси и  записване на час за преглед:

тел. 02 4 760 760      

моб. 0899 52 11 01                

http://www.lazermed.bg

ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД: Шокови вълни премахват ортопедични болки неоперативно

Сред апаратните терапии шоковите (звукови ударни) вълни са най-съвременният подход. Още след първата процедура ставните болки и мускулното напрежение съществено се редуцират, а мобилността се подобрява. В ЛЕЙЗЪР МЕД работи най-висок клас апарат, без аналог в България. Патентованият му смарт-фокус доставя енергията директно и в дълбочина в засегнатата зона, където мощно задвижва кръвообращението и стимулира метаболизма и тъканната регенерация. На практика, шоково-вълновата терапия „отключва“ собствените оздравителни сили на организма за възстановяването му. Без значение от локация, тип болка или степен на ограничаване на движенията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай