Сряда,

При проблеми с потентността мъжете отлагат консултацията със специалист средно 2 години

От: Стандарт -
1159
При проблеми с потентността мъжете отлагат консултацията със специалист средно 2 години
A
A
A

Те предпочитат да насочат усилията си към индивидуално справяне със ситуацията. Първа стъпка е изчитане на информацията по темата в Интернет и последващо самолечение с билкови отвари, хранителни добавки или медикаменти от аптеката. В случая обаче не се отчитат причините за нарушенията в потентността. От медицинска гледна точка те могат да се търсят не само във възрастта и в начина на живот, а и в здравословното състояние на мъжа. Сексуалните смущения обикновено са маркер за налични или започващи заболявания като диабет, хипертония, сърдечно-съдови, хормонален дисбаланс, повлияващи негативно кръвоснабдяването.

Апаратната импусна терапия е немедикаментозен подход в справянето с проблемите с потентността. Тя е с отлични резултати дори при мъже, които частично или въобще не се повлияват от лекарствените форми. Ключът към успеха й е, че тя се справя с причината за възникване на проблема – най-често влошеното кръвоснабдяване в тазовата област. За нормалото възникване и поддържане на ерекцията е необходим добър кръвоток. Именно способността половият член да се напълни и да задържи кръвта дава необходимата за вагинално проникване твърдост. И обратно, влошеният приток на кръв води до по-слаба или липсваща ерекция.

Как АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ подсилва еректилния механизъм?  Импулсите задействат естествени процеси, водещи до освобождаване на ангиогенни фактори, регенерация на засегнатите тъкани и подобряване на кръвотока. Резултатът е образуване на нови кръвоносни съдове, които подсилват съдовата мрежа и засилват кръвообращението. В масовия случай процедурите се провеждат 2 пъти седмично в продължение на 3 седмици. Те са бързи, безболезнени и не нарушават нормалния ритъм на живот. След тях мъжът отново се чувства уверен в интимните моменти.

ЛЕЙЗЪР МЕД– ИНОВАЦИЯ И КОМПЕТЕНТНОСТ. ВСИЧКИ ЛИНИИ НА ТЕРАПИЯ В СЕКСУАЛНАТА МЕДИЦИНА.

СЕГА прегледът включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест + мъжки хормон ТЕСТОСТЕРОН.

За допълнителни въпроси и  записване на час за преглед:

тел. 02 4 760 760      

моб. 0899 52 11 01                

http://www.lazermed.bg

ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД: Шокови вълни премахват ортопедични болки неоперативно

Сред апаратните терапии шоковите (звукови ударни) вълни са най-съвременният подход. Още след първата процедура ставните болки и мускулното напрежение съществено се редуцират, а мобилността се подобрява. В ЛЕЙЗЪР МЕД работи най-висок клас апарат, без аналог в България. Патентованият му смарт-фокус доставя енергията директно и в дълбочина в засегнатата зона, където мощно задвижва кръвообращението и стимулира метаболизма и тъканната регенерация. На практика, шоково-вълновата терапия „отключва“ собствените оздравителни сили на организма за възстановяването му. Без значение от локация, тип болка или степен на ограничаване на движенията.


Всички новини от категория Здравеопазване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com