МЦ "Афродита" сбъдва мечтата за семейство чрез инвитро

Помагаме на двойки от 7 държави, казва д-р Георги Станулов, водещ специалист на Балканите

МЦ "Афродита" сбъдва мечтата за семейство чрез инвитро | StandartNews.com
  • София е сред най-развитите градове в сферата на регенеративната медицина
  • Помагаме на двойки от 7 държави, казва д-р Георги Станулов, водещ специалист на Балканите

Стрес, напрежение, нездравословен начин на живот. Кой в наши дни може да каже, че е защитен? Това обаче са най-честите предпоставки хората да имат проблеми в опитите си да създадат поколение. Към тези фактори се добавят и стремежът към кариера, желанието за финансова стабилност и други обстоятелства, водещи до брак в по-късен етап от живота. Тези причини, наред с традиционните: тубарен фактор (запушване на маточните тръби) и мъжки фактор (влошена спермограма), водят пациентите в специализирани клиники по репродуктивна медицина, в търсене на помощ за така желаното дете.

Изборът на точния медицински център е от голямо значение за двойките с репродуктивни проблеми. През последните години № 1 у нас е МЦ „Афродита“, който е начело по успеваемост по процент брой раждания от инвитро процедури в цялата страна. Точно затова потърсихме мнението на един от най-добрите специалисти в България – д-р Георги Станулов, водещ специалист в МЦ "Афродита". Той е работил и специализирал дълги години в Гърция, Англия и Австрия. Защитил е докторска степен и има множество публикации.

Успеваемостта на инвитро процедури, извършени от него, е над 40% и това го поставя на челните позиции сред специалистите на Балканския полуостров. Той е част от екипа на медицински център „Афродита“, който в продължение на 4 поредни години има уникални постижения в репродуктивната медицина.

 

- Д-р Станулов, какво определя една инвитро клиника като най-добрата?

- Мъжете и жените, които срещат проблеми в реализацията на бременност заслужават само най-доброто и нищо по-малко от това. Най-добрата клиника за инвитро според мен е тази, която дава достъп до най-съвременни и персонализирани методи за диагностика и лечение, със състрадателен екип от експерти, които водят пациентите през всяка стъпка от пътя, до мечтаната цел. Медицински център „Афродита“ е признат като дестинация за висококачествени, ефективни и много успешни услуги в сферата на асистираната репродукция.

- Кое прави Медицински център „Афродита“ най-добрата ин витро клиника у нас?

- Hашият екип от експерти по репродуктивна медицина с дългогодишен опит е изцяло посветен да помага на хората в създаването на потомство. Всички ние приемаме емпатията, като задължителна при всяко взаимодействие с пациентите. Заедно ние създадохме една отзивчивa и съпричастна среда за всяко семейство, което се нуждае от помощ, за да има бебе.

Нашата загриженост не е единственият фактор, изградил репутацията ни на репродуктивна клиника от световна класа. Комбинацията от съвременни научни постижения, отлична успеваемост, фокус върху безопасността, дългогодишен опит и цялостна подкрепа на пациента се съчетават, за да създадат положително изживяване за всяко семейство в нужда. Гордеем се, че постоянно постигаме едни от най-високите нива на успеваемост от IVF на Балканите.

Всичко, което правим, е създадено с мисъл за безопасността на родителите и бебето.

За всеки от нас е голяма чест да помогнем по време на един от най-важните етапи от живота на човек, а именно - създаването на потомство.

- Какви други услуги предлага Медицински център „Афродита“?

- Нашите дейности обхващат всичко, от което бъдещите родители имат нужда – прегледи, процедури, ехографии и всичко необходимо , за да се предостави пренатална грижа от най-високо ниво.

В допълнение към нашите репродуктивни услуги, ние предлагаме широка гама регенеративни услуги: пренатални тестове, съхранение на стволови клетки, както и скрийнингови изследвания на новородено. Всички услуги са в пряко сътрудничество с най-реномираните лаборатории в света от САЩ, Великобритания, Франция, Италия и Испания.

- Имате ли пациенти от чужбина?

- Сбъднахме мечтите на семейства от над 7 държави. IVF е емоционален и сложен процес. Когато се налага да се прави в чужда за пациентите държава това може да доведе до логистични усложнения, които без проблем посрещаме. Хора, идват от всякъде, за да се възползват от нашето изключително отношение, подкрепа и дискретност.

Работим с най-добрите банки за яйцеклетки и сперматозоиди в Европа, което води до идеално подбрани донорки или донори спрямо нуждите на всяко конкретно семейство. Правим всичко възможно с цел да гарантираме оптималния резултат. Даваме всичко от себе си, за да сбъднем мечтите ви.

- Какви са новите Ви цели, д-р Станулов?

- Мисията ми е да осигуря изключителна, съвременна и интегрирана здравна грижа, проектирана да отговори на специфичните нужди на пациентката.

Моята философия поставя пациента като отправна точка на всеки план за лечение. Нашият подход е холистичен и ни е грижа за семейството като цяло.

За потребителите на здравни грижи е трудно да намерят добър лекар, който да отдели време да изслуша и отговори на всичките им въпроси. В Медицински център „Афродита“ ще Ви помогнем да видите цялостната картина, така по-лесно ще разберете, как именно ще разрешим проблема, с който се сблъсквате. Ние предоставяме съвети и необходимата информация, за да можете да вземете информирано решение какво да правите и кога да го направите.

Предлагайки здравна грижа на световно ниво се стремим към включването на София, чрез МЦ „Афродита“, към най-развитите градове в сферата на регенеративната медицина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай