Министър Ангелов наказва болницата с кючеците

Чакам становище на МВР, за да издам официално наказания, каза здравният министър 

Министър Ангелов наказва болницата с кючеците | StandartNews.com

Министър Костадин Ангелов е наясно с казуса в болницата, където е заснет скандален клип, взривил социалните мрежи. На него се вижда как млади роми играят кючеци в отделение, макар видимо да кипят от здраве, докато хиляди българи чакат за легла.

"Това са изключително неприятни кадри, изгледах ги внимателно", каза здравният министър след въпрос на "Марица". "Неофициално съм наясно с болницата и подробности. Чакам становище на МВР, за да издам официално наказания. 

След тяхното оповестяване ще излезем и с името на болничното заведение, и с наказанието", заяви още професор Ангелов.

Клипът е публикуван от потребителя Боби Джоунс на 12 септември под заглавие" Купон в болницата". Мъжът живее в София, съобщи novini.bg..

Видеото показва как ромите друсат кючеци пред погледа на медицинска сестра, която очевидно не е изненадана от действията и поведението им.

Не е ясно какво правят тези момчета в болницата и кое е лечебното заведение, но скандалното им поведение разбуни духовете в социалните мрежи за часове, а хората се питат какво налага ромите във видимо добро здравословно състояние да бъдат хоспитализирани и да ползват болнични грижи. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай