Вторник,

Какво отличава Тулиум 200 вата от другите лазери за простатна хирургия?

От: Стандарт -
1195
Какво отличава Тулиум 200 вата от другите лазери за простатна хирургия?
A
A
A

При състояние, налагащо операция на простатата, 2 са вариантите, пред които е изправен мъжът – класически методи, включващи отворена операция или трансуретрална резекция (ТУР) в зависимост от обема на простатата и съпътстващите заболявания или лазерна хирургия – най-високият клас в лечението.

В урологичната практика се използват няколко вида лазера – тулиум, холмиум, зелен и диоден, различаващи се по мощност и прониквателна способност. Генерациите започват от 80 вата, минават през 120, за да достигнат 150 и 200. Сред тях Тулиум 200 вата е четвърто, последно, поколение лазер, който надгражда технологично и респективно като ефективност, изобретените преди него. Специалистите на Лейзър Мед работят с най-съвременната лазерна система и в четирите филиала в България и Сърбия.

200-ватовият Тулиум лазер:

  • Дава несравним комфорт, качество на резултата и е в състояние да отговори на приоритетните очаквания на мъжете, а именно:
  1. Безкръвност по време на операцията.
  2. Бързо възстановяване и възобновяване на активното ежедневие.
  3. Минимизиране на риска от следоперативни усложнения.
  4. Премахване на постоянния катетър.
  5. Запазване на сексуалните възможности.
  • Изпарява простатата с най-голяма бързина заради мощността и при водеща прецизност – само 0,2 мм проникване. Тъканта се премахва максимално до капсулата, което е непосилно за другите лазерни системи. Затова и следоперативните резултати са впечатляващи – силна и бистра струя на урината, напълно изпразване на пикочния мехур, нормализиране на честотата на позивите.  
  • Позволява да се оперират и мъже, на които им е отказана операция заради висок анестезиологичен риск или от кръвопреливане. Пациентът се изписва на следващия ден с препоръка 7-10 дни да спазва известен режим, изключващ сериозни физически натоварвания, напъване и вдигане на тежести.

В Лейзър Мед - София, Варна или Стара Загорасе провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ с включени: консултация с уролог, измерване на обема на простатата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

За допълнителна информация:

тел. 02 4 760 760                         

моб. 089 952 11 01                                         

www.lazermed.bg www.laparoscopia.bg

ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД:

НОВО Лазерно разбиване на камъни в бъбреци и уретер.

БОЛКИ ОТ СХВАЩАНИЯ, ГОНАРТРОЗА, ШИПОВЕ, ТЕНИС/ГОЛФ ЛАКЪТ, КОЛЯНО НА СКАЧАЧ, АХИЛЕС СА САМО ЧАСТ ОТ СЪСТОЯНИЯТА, КОИТО УСПЕШНО СЕ ПОВЛИЯВАТ САМО СЛЕД ЕДНА ПРОЦЕДУРА С ШОКОВИ ВЪЛНИ

Шоково-вълновата терапия първоначално е използвана за раздробяване на камъни в пикочната система. От началото на 90-те години на миналия век е открито благоприятното й въздействие при ортопедични болезнени състояния. Технологията е базирана на генериране на акустични ударни вълни. Те се отличават с висока амплитуда на енергия и кратка продължителност на импулса, т.е разпространяват се бързо и без да се задържат. Подават се външно, преминават през меките тъкани, достигат костната и хрущялна тъкан като въздействието им е противовъзпалително и обезболяващо. Болката се премахва НЕЗАБАВНО, с устойчив ефект и липса на усложнения. Без значение от локацията й и типа - остра или хронична болка, повърхността или дълбочинна.


Всички новини от категория Здравеопазване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com