Апаратна импулсна терапия – иновативен подход при ЕД, Пейрони и простатит

Иновативната технология използва въздействието на специфични енергийни вълни.

Апаратна импулсна терапия – иновативен подход при ЕД, Пейрони и простатит | StandartNews.com

За да се реализира сексуалният контакт, необходимо условие е възникването и поддържането на стабилна ерекция. Тя, от своя страна, зависи от пълноценното  кръвоснабдяване в тазовата област. С възрастта или при съпътстващи съдови заболявания кръвоносните съдове започват да се стесняват, с което възпрепятстват притока на кръв, включително и към половия член, където кръвоносните съдове са много малки. Това е и основната причина за възникване на нарушения в потентността.

Апаратната импусна терапия е създадена, за да се справи с причината, а именно: да подсили съдовата мрежа и да подобри кръвотока в интимната област.

Иновативната технология използва въздействието на специфични енергийни вълни. Те причиняват микротравми в тъканите, което отключва реакцията на организма към възстановяването им. Стартира освобождаване на т.нар. растежни фактори, които стимулират формирането и развитието на нови кръвоносни съдове. А резултатът се изразява в осигуряване на необходимата за удовлетворителен интимен контакт продължителност и стабилност на ерекцията. Процедурите се назначават по схема - 1 до 2 седмично според индивидуалното състояние на мъжа. Те са напълно неинвазивни, протичат бързо, безболезнено и без да оставят следи. Не налагат никаква промяна в ежедневните навици и начин на живот.  

ЛЕЙЗЪР МЕДИНОВАЦИЯ И КОМПЕТЕНТНОСТ. ВСИЧКИ ЛИНИИ НА ТЕРАПИЯ В СЕКСУАЛНАТА МЕДИЦИНА.

СЕГА прегледът включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест + мъжки хормон ТЕСТОСТЕРОН.

За допълнителни въпроси и  записване на час за преглед:

тел. 02 4 760 760     

моб. 0899 52 11 01                

http://www.lazermed.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай