Петък,

След арестите за подкуп: Рокади в ГДБОБ

От: СТАНДАРТ -
583
След арестите за подкуп: Рокади в ГДБОБ
A
A
A
  • Ще изчистим името на дирекцията и всички служители, които работят съвестно, обеща Маринов

Знак за промени в структурата и кадровия състав на ГДБОП даде вътрешният министър Младен Маринов след ареста за подкупи на топченгетата, които работят срещу наркотрафика. Закопчани бяха шефът на отдел наркотици в ГДБОП и началника на сектора, както и още един служител.

ВИЖ ОЩЕ: Гешев: Закопчахме висши служители на ГДБОП

„Разследването е за организирана престъпна група, занимаваща се с подкупи и упражняване на логистика, помощ, чадър върху дейността на организирани престъпни групи, занимаващи се с наркотрафик и разпространението на наркотици не само на територията на България”, обясни на специален брифивт главният прокурор Иван Гешев.
А преди това написа в Туитър: Времето на недосегаемите свърши!

Разпоредих по най-бързия начин да се направи цялостен анализ на дейността на ГДБОП и основно и дейността по противодействие на трафика, производството и разпространението на наркотици, заяви министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

„Мога да обсъдя с премиера и да вземем информирано и правилно решение за промени в структурата и кадровия състав така, че да изчистим името на дирекцията и всички служители, които работят съвестно“, заяви още той.


Всички новини от категория Правосъдие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com