Прокурорският син от Перник закъса сериозно, пак го прибират

Прокуратурата ще поиска задържане под стража за Васил Михайлов

Прокурорският син от Перник закъса сериозно, пак го прибират | StandartNews.com

Васил Михайлов, син на прокурор от Перник, е с обвинение за 4 закани за убийство и нанесен побой над приятелката си, съобщиха от Софийската районна прокуратура.

Побоят е нанесен през октомври миналата година, предаде бТВ. А през юли тази година, след като беше пуснат под домашен арест, Михайлов е отишъл до работното място на приятелката си и ѝ е отправил жест, че ще я застреля от лек автомобил.

Прокуратурата ще поиска задържане под стража за Михайлов.

Екипи на СДВР влязоха в къщата, където Михайлов е под домашен арест.

Пред бТВ днес Васил Михайлов отрече обвиненията. "Не съм се заканвал. Аз на приятелката ми съм правил само хубави неща. И към хубавите момичета съм правил само хубави неща", заяви той, след като в дома му беше извършен обиск по разследване за заплаха срещу жена.

На въпрос защо има полиция в дома му, Михайлов заяви, че това не е полиция, а са приятели.

"Става въпрос за 4 деяния. Като по свидетелските показания е установено, че заканите са отправени по различен начин - лично, по телефона като дори има случай , когато едно от телефонните обаждания е отправено, докато е бил с мярка задържане под стража. Има данни, че е упражнявал и физическо насилие спрямо нея", коментира Георги Иванов, наблюдаващ прокурор в СРП.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай