Предаването "Темида - цената на истината" в нов час в неделя

Зрителите вече могат да го гледат в по-удобен час в неделя

Предаването "Темида - цената на истината" в нов час в неделя | StandartNews.com

Единственото юридическо предаване в българския телевизионен ефир – “Темида – цената на истината” по телевизия “Евроком” има нов час на излъчване. Вместо от 13:00 часа всяка неделя зрителите ще могат да го гледат в по-удобен час – от 18:30.

Предаването е специализирано предимно на юридическа тематика, като гости на водещата Нина-Никол Хамилтън, която е юрист, доктор по международно частно право и журналист с 20-годишен стаж, са ерудирани юристи от различни области на правото.

В “Темида – цената на истината” има и специална рубрика “Архив на мъдростта”, която води продуцентът Зий Ребело с включвания директно от Калифорния, САЩ.

В най-новото издание на предаването тази неделя – 6 декември, ще гостува активистът и журналист Иво Божков, който ще разкаже за делото, което фирма “Трейс” му заведе за половин милион лева.

Адвокатката Ефемия Фард ще разкаже защо реши да напише книга за домашното насилие, което се оказва сериозен проблем по време на пандемията.

И още – каква е причината да станеш доброволец в covid-отделение – гледайте историята на адвокат Веселин Анестиев от Бургаската адвокатска колегия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай