Обрат по делото "Дебора"

Това потвърди Пловдивският окръжен съд

Обрат по делото "Дебора" | StandartNews.com

Пловдивският окръжен съд потвърди - делото „Дебора” се връща на Районната прокуратура в Стара Загора за корекции. Мярката за неотклонение на обвиняемия Георги Георгиев остава задържане под стража, допълват от съда. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване и протест. 

Съгласно НПК обвиняемият се счита за невинен до завършване на наказателното производство с влязла в сила присъда, с която се установява противното.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Петко
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи
П-лайзен
преди 1 месец

Хиляди пъти се питам защо ме трият и не ме публикуват,а тия чекибойци с тъпата им виагра винаги са на челно място,нищо,че това няма нищо общо с публикацията!?!

Откажи
Петя
преди 1 месец

Нашата държава няма да се оправи никога докато такива изроди ги пускат на свобода ...пуснете го то кармата рано или късно ще му го върне заслужава това което причини да му се случи но с отрязан пакет за да не се прави на мъж другия път😡😡😡

Откажи