Нова версия: Четирима роми похитили малката Александра

Нова версия: Четирима роми похитили малката Александра | StandartNews.com

Изненадващи и невероятни версии продължават да валят по делото за убийството на 8-годишната Алекс. Една от първите истории, разказана от подсъдимата Атанаска е била, че детето е отвлечено от четирима роми. Тя самата била пряк очевидец на похищението. Това станало на 10 април следобяд. Полицаят Иван Недков от Бургас е първият, пред когото Атанаска разказала тази небивалица. Той свидетелства в четвъртък за показанията на обвиняемата, дадени пред него.

Според първата версия на Атанаска, лансирана в досъдебното производство Атанаска твърдяла, че в ранния следобед на 10 април отишла до магазина в квартала. Тя срещнала двама роми, които впоследствие станали четирима. Те й предложили да й платят 20 лв срещу орална любов. Първоначално тя отказала, но размислила и тъй като имала нужда от пари, се съгласила. Качила се е в колата на ромите и ги обслужила. Първо им направила орална любов, след което и секс. През това време малката Алекс минала покрай колата. По настояване на ромите, Атанаска извикала детето и го накарала да се качи в колата. В присъствие на детето, сексуалните изпълнения продължили, разказала Атанаска пред полицай Недков. През това време телефонът на Атанаска е бил в единия от ромите, след което той й го върнал. Друг от мургавите пък отвлякъл детето. Подобна версия подсъдимата преразказала и пред още двама полицаи, но споменала за различен брой роми.

Разследващите са проверили видеозаписите от камерите в посочения магазин и установили, че Атанаска лъже. Тя не е била заснета от нито една камера да влиза в магазина, нито да влиза в кола на паркинга.

Самата Атанаска Георгиева все още не е дала показания пред съда. Очаква се това да стане на 5 или 6 март, за когато е насрочено следващото заседание по делото. Защитата на подсъдимата поиска да бъде призован като свидетел психолога, пред когото тя е признала за убийството. Съдът постанови да бъде издирена и камериерка на име Гунка, която е работела в хотел "Лагун".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай