МС: Няма съветник Богданов

МС: Няма съветник Богданов  | StandartNews.com

Медийният съветник на кабинета Севдалина Арнаудова заяви в ефира на Нова телевизия, че премиера Бойко Борисов няма съветник с името Богданов. Арнаудова коментира сигнала за корупция около "Химко" Враца.

"Всеки може да подаде сигнал както иска и докъдето иска. Постоянно получаваме писма в деловодството с всевъзможни текстове. За мен това нещо, съшито с бели конци, не се случва случайно", заяви тя.

ДАНС и прокуратурата вече работят по случая. Съмненията са за периода преди комбината да бъде придобит от дружеството "НСН Инвестмънт", в което мажоритарен съдружник е депутатът Делян Пеевски. Става въпрос за писмо, изпратено преди дни до премиера, главния прокурор и американското посолство. Авторът на сигнала се казва Ян Аронов - президент на компанията ANJ Group Corp., регистрирана в Съединените щати. Споменава се и за човек с името Богданов, който е представен като партньор на Бойко Борисов.

"Не съществува съветник с името Богданов в екипа на премиера. Тази информация е публична и обявяваме периодично всеки един новопостъпил такъв", заяви още Арнаудова. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай