Куцкова се опитва да заграби САС

Куцкова се опитва да заграби САС | StandartNews.com

За нов заговор в съдебната система написа ПИК. Кариеристката и неуспяла кандидатка за вицепрезидент Нели Куцкова сега е твърдо решена да овладее Софийския апелативен съд, научи агенцията.

Говорителката на Съюза на съдиите сега се е превърнала в хиена, която хищно разкъсва труповете на колегите си и довчерашни приятелки Владимира Янева и Румяна Ченалова, за да изказва възмущението си от незаконно подслушаните им диалози.

"Омерзена съм, омерзена съм", театралничи по повод записите между двете каки, жената, която провали почти сигурното преизбиране на Петър Стоянов, защото се яви на вота в тандем с него, твърди още ПИК.

След шамара на президентските избори, Куцкова се приюти в съда, а сега се опитва да го овладее. Тя кандидатства за ръководител на Апелативен съд-София през пролетта, но се заби като пеперуда в прозорец и потъна в килерите на деловодството. Сега Куцкова отново ще се пробва да яхне съда на 17 декември, за когато е насрочен втори тур.

Кукловодът зад Куцкова се казва Христо Иванов. Финансово рамо й дава скандалната фондация "Америка за България", която наливи стотици хиляди евро в Съюза на съдиите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай