Гешев подписа с УНСС за стажантска програма

Целта на настоящата програма е придобиване на практически знания и умения от студенти на УНСС в областта на наказателното правораздаване

Гешев подписа с УНСС за стажантска програма | StandartNews.com

Главният прокурор Иван Гешев и деканът на Юридическия факултет на УНСС доц. д-р Захари Тороманов сключиха споразумение за учредяване на стажантска програма между Прокуратурата на Република България и Юридическия факултет в допълнение към подписания през 2013 г. Меморандум за сътрудничество между двете институции. Това съобщават от пресцентъра на държавното обвинение.

Целта на настоящата програма е придобиване на практически знания и умения от студенти на УНСС в областта на наказателното правораздаване.

Съгласно подписаното споразумение стажантската програма ще се провежда в Софийска градска прокуратура, Софийска районна и Софийска окръжна прокуратура. В нея могат да се включат до 30 студенти – петокурсници от Юридическия факултет на УНСС, които са с висок успех и сериозни интереси в областта на наказателното право и процес.

След успешното приключване на обучението от името на Прокуратурата на Република България всеки участник ще получи сертификат за завършена стажантска програма.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай