Цацаров отсече! Тежки думи за Нотариуса

Какво каза бившият главен прокурор на страната

Цацаров отсече! Тежки думи за Нотариуса | StandartNews.com

Бившият главен прокурор на страната Сотир Цацаров внесе яснота по много спекулации, появили се напоследък по негов адрес.

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет, която изпълнява функциите на Висш прокурорски съвет, покани за изслушване Сотир Цацаров. Понастоящем той е завеждащ отдел във Върховната прокуратура. 

"Няма да позволя на някой да се упражнява с името ми, преследвайки лични или политически амбиции. Не познавам Мартин Божанов, никога не съм го и виждал. Не съм имал съучастие или подпомагане в групата на тази личност.

Когато съм бил главен прокурор, никога не ми е предоставяна информация за тази група. Не съм имал пряк или непряк интерес такава престъпна дейност да има похлупак", заяви той, като подчерта, че никога не си е позволявал да заплашва съдии. 

Цацаров отбеляза, че думите му са следствие на изявления, свързани с него, на съдия Владислава Цариградска, на Веселин Денков и Ивайла Бакалова, както и на Бойко Рашков.

Бившият главен прокурор беше депозирал молба да предостави кратко изложение на факти по всички отправени внушения за съпричастност към дейността на групата около Нотариуса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Luba
преди 1 месец

НА ПОЛИГРАФ! ВСИЧКИ!

Откажи