Златко Живков откри кампанията си с 600 души

Златко Живков откри кампанията си с 600 души | StandartNews.com

С препълнен салон на драматичния театър, побрал над 600 души, сегашният кмет на Монтана Златко Живков откри предизборната си кампания за нов, пети мандат от името на коалицията „Заедно за Монтана". Заставам през вас с открито лице, защото с всички вас ние променихме, обновихме и развихме нашата Монтана. Пред очите на всички ви са новите площади, паркове, улици, църкви, стадиони, зали, социални и културни заведения, училища. Хората ми дадоха доверието си, което никой не може да ми отнеме, каза той.

Златко Живков призна, че кураж да поиска пети мандат са му дали 14 200 души, които са се подписали под искане той да продължи да управлява града.

Монтана има два периода в развитието си – преди и след Златко Живков, заяви председателят на общинския съвет Иво Иванов, който е отново в листата за общински съветници от коалицията „Заедно за Монтана". В Монтана се роди „Моделът Златко Живков", който аз се опитвам да налагам на много наши организации от градове и села, заяви пред множеството лидерът на ДСБ Радан Кънев. Сигурен съм, че този модел ще спечели убедително и на тези избори.

Златко Живков представи екипа си от съветници, както и кметовете на селата, които коалицията издига. Сред тях има инженери, лекари, прависти, бизнесмени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай