Жега в парламента. Денков отговаря на въпроси

Депутатите препитват 7 министри

Жега в парламента. Денков отговаря на въпроси | StandartNews.com

Министър-председателят Николай Денков ще отговаря на актуални въпроси на депутати в рамките на блиц контрола в парламента, предвижда програмата за днешното заседание на Народното събрание.

Съгласно парламентарния правилник всеки първи петък от месеца от 9:00 часа се провежда блиц контрол, в който по принцип участват премиерът и вицепремиерът.

В парламентарния контрол от 11:00 часа на предварително зададени въпроси на народни представители ще отговаря министър-председателят Николай Денков и министрите на вътрешните работи Калин Стоянов, на труда и социалната политика Иванка Шалапатова, на образованието и науката Галин Цоков, на здравеопазването Христо Хинков, на културата Кръстю Кръстев, на околната среда и водите Юлиян Попов и на земеделието Кирил Вътев.

Поради командировка извън страната в парламентарния контрол няма да участва вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел и министрите Асен Василев и Зарица Динкова, а поради неотложни ангажименти – министър Андрей Цеков, съобщи вчера заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова от парламентарната трибуна

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай