Защо Борисов побесня срещу Промяната и ги нарече аматьори?

Той напомни, че доста хора са се отрекли от ПП

Защо Борисов побесня срещу Промяната и ги нарече аматьори? | StandartNews.com

Дори и по телефона не съм говорил с Радев. Той е най-големият ми опонент. "Продължаваме промяната" са аматьори. Това заяви в ефира на Нова телевизия лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, коментирайки твърденията на ПП за негови срещи и разговори с президента Румен Радев.

"Когато  един лъжец лъже, той си лъже непрестанно. Когато Асен Василев говори и ви каже "Добър ден", може спокойно да си пуснете лампата. Аз твърдя, че ако има жив човек, който минимум две години назад да каже кога как и къде – аз по телефона не съм разговарял с Румен Радев. И  един лъжец си позволява да лъже, прикривайки аферите в МВР, аферите в земеделието, аферите с "Джемкорп", с газа. Защото и вчера казах, че само престъплението да не резервират газ на гръцките терминали, а да оставят нарочно частник да го направи до април догодина, е такава далавера, която ни струва по 200-300 хиляди лева на месец”, подчерта Борисов. 

Той напомни, че доста хора са се отрекли от ПП. „Само преди 2-3 седмици президентът Плевнелиев се отрече от тях. Сега се отрече и президентът Радев от тях. Малко преди половин година и Слави Трифонов се отрече от тях. Преди две седмици Корнелия Нинова също се отрече от тях и ги нарече аматьори. Такива големи групи от хора -  около 200 000 българи по-малко също не гласуваха за тях".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай