Вяра Церовска се срещна с представители на КРИБ – Перник

Вяра Церовска се срещна с представители на КРИБ – Перник | StandartNews.com

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Перник д-р Вяра Церовска се срещна с представители на работодателската организация КРИБ – Перник. По време на срещата бизнесът зададе своите въпроси към претендента за кметския пост. На срещата присъстваха и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ.

По време на дискусията всяка от двете страни изложи проблемите и насоките, в които трябва да се работи занапред. Дискутирани бяха основните пропуски при досегашното управление на община Перник. Представителите на КРИБ-Перник се обединиха около мнението, че решенията които местната власт взима трябва да са в полза на бизнеса. Според тях Общината трябва да създаде по-добри условия, да бъде по-гъвкава, да подобри административната си дейност и да благоприятства създаването на повече възможности за инвестиции в района.

Вяра Церовска бе категорична, че в бъдеще бизнесът трябва да има пряка връзка с Общината, да може да тече ясен диалог, който да насочва към проблемите. „Аз и моят екип имаме като приоритет икономическото развитие и финансовото стабилизиране на община Перник. Готова съм да съдействам за развитието на бизнеса на местно ниво. Само така Перник ще става все по-привлекателен град . С добро партньорство, можем да работим за видимите резултати", каза Вяра Церовска.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай