Неделя,

Всички на нокти. Денков видя заговор срещу кабинета

От: СТАНДАРТ -
1283
Всички на нокти. Денков видя заговор срещу кабинета
A
A
A

Всички в парламента са на нокти какви разкрития ще направи Радостин Василев, който днес в 11 ч дава пресконференция. Кирил Петков обяви, че очаква сглобки от записани разговори на хора от „Промяната”.

Виждаме опити от всякакви страни да се блокира правителството. Разделението е голямо, залогът е голям. Това заяви акад. Николай Денков в кулоарите на парламента.

„Нека да видим какво ще каже днес Радостин Василев. Доколкото знам, се е похвалил, че има с него институции и хора от криминалния контингент, които това ги интересува. Ще се опитам, доколкото можем, спокойно да минем през тези препятствия. Мисля, че и г-жа Габриел има желание да се види краен резултат”, заяви още Денков.

Той засегна и гласуванията в Правна комисия от вчера. „ГЕРБ -СДС казаха, че ще приемат Крумовите закони, но вчера част от текстовете бяха осакатени. Много е важно да видим как ще се развие тази част. Ако започнем да подменяме текстовете, почваме да гласуваме закони, които няма да постигнат истинска съдебна реформа. Аз не знам дали бих искал да продължаваме в тази посока. Това е много по-важно, отколкото министерските постове”, обясни Денков.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията