Войната гори! Костадинов с ответен удар, разкри заплахи за живота си

Костадинов заяви, че е бил предупреден още преди месец какво ще се случи

Войната гори! Костадинов с ответен удар, разкри заплахи за живота си | StandartNews.com

Войната между премиера акад. Николай Денков и "Възраждане" се разгоря. Денков обяви днес, че „в НС вилнее неофашистка партия". Това предизвика остра реакция от страна на Костадин Костадинов.

„Днес станахме свидетели на нещо безпрецедентно, нещо, което се случва за първи път в най-новата история – българското правителство или това, което беше назначено от американския посланик за българско правителство, обяви война на една българска политическа партия. Според българския министър-председател Денков „Възраждане” е единствената опозиция в нашата страна. На практика той легитимира нашата политическа организация като единствената, която се противопоставя на опитите България да бъде вкарана във войната в Украйна”, каза Костадинов пред медиите в Монтана.

Костадинов заяви, че е бил предупреден още преди месец какво ще се случи и то започнало да става факт - ще бъде провокирано напрежение, така че да се стигне до насилие и за това да бъде упрекната "Възраждане". "Подобен сценарий се е случил в Украйна и сега украинците плащат тежка цена", заключи Костадинов.

"Всичко, което се случва в момента, не ни притеснява. Нека да се срещнем на полето на българското правосъдие, да си поговорим за това кой кого иска да забранява, кой в какви посолства ходи, кой се отчита на чужди посланици и чертае линии между гражданите, кой продава оръжие, за да може да се включим този конфликт. България е в опасност, отечеството е в опасност", коментира Костадинов.

Според него правителството няма да се поколебае да изпълни сценария на САЩ. Костадинов определи кабинета като "неофашисти" и изрази учудване за това, че винаги думите му се изопачават и самите "Възраждане" са обявявани за фашисти.

"Извършва се реставрация на неофашизма във всичките му форми - забрана на медии, забрана на партии", заяви Костадинов.

Той допълни, че днес е получил поредната заплаха за това, че ще бъде ликвидиран. Лидерът на "Възраждане" обаче не е подал сигнал, нито оплакване.

"Ако искаме да премахнем управляващия колониален режим, трябва да сме подготвени. Нямам никаква представа какво мисли този човек (Николай Денков, бел. ред.), трябва да видим какво му е записано в инструкцията, която прочете", каза Костадинов.

Той е на мнение, че когато партията му управлява страната, тогава прокуратурата ще започне преследване на управляващите в момента.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай