ВОЛЯ: Плевелите в политиката трябва да се изкоренят

Наслушахме се на кухненските скандали на ОП, категорични са от партията

ВОЛЯ: Плевелите в политиката трябва да се изкоренят | StandartNews.com

Днес „тримата от запаса” в ОП извадиха за пореден път кирливите си ризи, които народът отдавна вече е видял. Не им прилича нито на постовете, които заемат в държавата, нито на претенциите, които имат, заявиха в позиция от партия ВОЛЯ. Единият се обидил, че му било омръзнало да е „храст в моноспектакъла на Каракачанов” и обвинява  директно коалиционния си партньор в двуличие – нещо, което ние многократно сме разкривали с факти. Не храсти, за нас от ВОЛЯ тези са плевели в политиката, които трябва вкупом да бъдат изкоренени и да нямат никога повече възможност да вредят на народа, се казва в позицията.

Наслушахме се на кухненските им скандали- единият бил прост депутат, другият играел храст, третият, по собствените му думи, две години нищо не прави, а реално даже пречи и вреди. По каква причина и с какви мотиви някои дават шанс на тези за предстоящия евровот и ни внушават, че народът пак ще се излъже и ще им даде доверието си?!, питат от партията на Веселин Марешки.

Позицията на ВОЛЯ е по повод днешно интервю на лидера на НФСБ Валери Симеонов за агенция „Фокус”, в което той се оплаква, че му е отредена ролята на „храст в спектакъл на вицепремиера Каракачанов”, обвинява го в лицемерие и двуличие и твърди, че ВМРО няма никакъв шанс при самостоятелно явяване.

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай