ВОЛЯ: Каракачанов злоупотреби с поста си

Интересуват го само милиардите за изтребители, заяви партията на Марешки

ВОЛЯ: Каракачанов злоупотреби с поста си | StandartNews.com

Военният министър Кракачанов наруши законите и употреби държавна институция – Министерството на отбраната, в кампанията за евроизборите. По този повод от родолюбците от ВОЛЯ отново му искат оставката, оповестиха в декларация от партията. Аргументът им пак е некомпетентност на министъра, който панически се опитва да закрепи Джамбазки за ЕП.

Скрит зад  „щита“ на министерството,  Каракачанов обвини ВОЛЯ, че са използвали в социалните мрежи лого на Военновъздушните сили. Каракачанов явно е толкова безпомощен и с толкова изтънял рейтинг като министър, че вместо да подаде жалбата от името на ВМРО, на което се води лидер, използва за тяснопартийни цели държавата, а оттам и честа и достойнството на българите под пагон като ги забърка в измислен скандал. Двата знака нямат нищо общо, категорични са от ВОЛЯ.  „За две години като военен министър не направи кой знае какво за армията, напротив – остави военнослужещите без необходимото окомплектоване, без да им осигури достойно заплащане или пък да върне славата на българската войска, а сега тръгнал да се жалва за логото на ВВС. Очевидно и това не познава! Интересуват го само милиардите за изтребители“, коментираха от партията навръх  професионалния празник на българската армия-Гергьовден. От ВОЛЯ се позовават на мнения на военните, според които, жизненият  им стандарт още повече се е сринал, а откакто Каракачанов управлява армията, непрекъснато се въртели съмнителни обществени поръчки, като тази, която БТВ разкри неотдавна, за осигуряването на храната.

В акцията на Каракачанов се включи и един военен, който даже е сложен и в листата на ВМРО- ген.Шивиков, известен с ”Афганистанското дело” за  присвояване на одеала и дрехи, предназначени като безвъзмездна помощ за местното неселение. И ако за цивилния Каракачанов донякъде е обяснимо да няма понятие от военно дело и военни знаци, то няма логика един генерал да не ги разпознава. „Очевидно в екипа на Каракачанов се събират все такива некомпетентни хора“, коментират още родолюбците.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай