Воля: Джамбазки е малък за мащаба на Марешки

„ВОЛЯ –Българските Родолюбци” ще спечели най-малко едно депутатско място в ЕП

Воля: Джамбазки е малък за мащаба на Марешки | StandartNews.com

„ВОЛЯ –Българските Родолюбци” ще спечели най-малко едно депутатско място в Европейския парламент, смята народният представител от ВОЛЯ Боряна Георгиева, която е в листата на коалицията.

„Нашият водач Веселин Марешки е в пъти по-харесван от българските избиратели, в сравнение с водачите на други партии, защото вече повече от 20 години всеки ден прави така, че хората да живеят малко по-добре. Ако трябва да сравним неговия принос за българския народ с този на Джамбазки, например, ВМРО веднага ще си скрият кандидата. Прекалено е малък за мащаба и размаха, с който действа Марешки. Всички знаем, че Джамбазки, рамо до рамо с неговия коалиционен партньор Бареков, не свършиха абсолютно нищо за България в Брюксел”, категорична е Георгиева.

Като най-ярък пример тя посочи позицията на двамата при гласуването на Истанбулската конвенция, когато те не са гласували против нея. „Тук, на местна почва, Джамбазки се изкарва голям борец срещу третия пол, но в Брюксел си е мълчал. Ето от такива евро-депутати страната ни няма нужда. Трябва да изпратим истински родолюбци, а не безродници, които се интересуват единствено от личната си кариера”, заяви Боряна Георгиева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай