ВМРО взеха сериозно решение, Джамбазки го обяви

Данъчни облекчения и намаляване на данъците са важен приоритет за организацията

ВМРО взеха сериозно решение, Джамбазки го обяви | StandartNews.com

Самостоятелно ще е явяването на ВМРО на предсрочните избори, съобщи пред НоваНюз съпредседателят на формацията Ангел Джамбазки.

"Водихме разговори с десни и патриотични формации. Това са НФСБ, с които сме били партньори, Общество за Нова България, както и с КОД. Има разбиране и желание за съвместна работа, но е прекалено късо времето за обяснение защо се прави такава коалиция, би изглеждала пожарен вариант.  Разговорите ни ще продължат в различни формати, предпочетохме да не прибързваме", обясни Джамбазки.

Според него "Възраждане" не е нито патриотична, нито националистическа, а крайно лява и крайно промосковска, и залага на страхове и популизъм. "Избирателите им мразят всички и гласуват напук. Те са привърженици на теории на конспирацията", смята Джамбазки. И допълва, че не е имало вариант ВМРО да се яви на изборите с "Има такъв народ".

"В Украйна има недопустима агресия, истинска война. По това се разминаваме със Стефан Янев. Смятаме, че данъчни облекчения и намаляване на данъците са важен приоритет", сподели Джамбазки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай