Вигенин: ГЕРБ живее в своя измислен свят

Депутатът от БСП отчете, че в документа на БСП "Визия за България" акцент са демографската политика, образованието, здравеопазването, икономическата политика, отбраната...

Вигенин: ГЕРБ живее в своя измислен свят | StandartNews.com

Това, което ние предлагаме, в огромната си част е отрицание на направеното от ГЕРБ през последните 10 години. Това коментира Кристиан Вигенин от БСП пред БНТ.

Вигенин отчете, че в документа на БСП "Визия за България" акцент са демографската политика, образованието, здравеопазването, икономическата политика, отбраната.

„Документът, който приехме вчера, беше обсъден с близо 40 000 наши симпатизанти, за него има широка подкрепа, затова вярвам, че отразява голяма част от обществените очаквания“, каза депутатът-социалист.

По думите му България е страната с най-широко социално разделение между богати и бедни. Според Вигенин, отношението към БСП се преобръща и партията се радва на все по-широка подкрепа, а не само от твърдото ядро на партията.

ГЕРБ продължава да живее в своя измислен свят, но намалява процентът на хората, които вярват в розовата картина, която ни се предлага от управляващите, това управление е изчерпано, ГЕРБ е доста затворена структура, няма откъде да дойде промяната при тях, коментира още Кристиан Вигенин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай