Васил Терзиев се разходи в тази телевизия! Има ли напрежение

Има ли скандал в случката из коридорите на медията

Васил Терзиев се разходи в тази телевизия! Има ли напрежение | StandartNews.com

След вчерашното си предизборно интервю пред Цветанка Ризова кандидатът за кмет на София Васил Терзиев, издигнат от ПП, ДБ и „Спаси София“, се е разходил  сред работните места на журналистите в нюзрума на БТВ., съобщава Епицентър.бг.

Според очевидци Терзиев и неговит пиар Георги Куртев оглеждали репортерите и операторите на БТВ, търсейки одобрителни погледи и приятелски разговори. 

Срещата на Васил Терзиев и неговия пиар екип, включващ и Светльо Иванов, Канна Рачева и шефът на новините Веселина Петракиева, продължила повече от 10 минути пред очите на целия новинарски екип на БТВ.

Временно ръководството на нюзрума на bTV, поето от Ралф Бартолaйт, който след напускането на Антон Хекимян заяви: “bTV Media Group" ще приложи редица мерки през предстоящия изборен сезон с цел да защити името и репутацията си като една от най-обективните и надеждни медии, както и да гарантира прозрачно отразяване”.

Дали всичко е било в рамките на правилата или просто се търси скандал?

Всичко това поставя под съмнение спазването на журналистическите стандарти от БТВ и то в период, когато е под обществения мониторинг, пише Епицентър.бг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай