Васил Терзиев с първи думи след кандидатурата за кмет. Мисията

Борим се за три неща, заяви той

Васил Терзиев с първи думи след кандидатурата за кмет. Мисията | StandartNews.com

Борим се за три неща – за убедителна победа на местните избори, за спечелването на кметското място, за мнозинство в Общинския съвет, за да може всички тези добри идеи да бъдат реализирани в конкретни политики. Ние се борим за качествено, достойно управление, което да направи София прекрасен европейски град.

Това каза кандидатът за кмет на София Васил Терзиев, издигнат от "Продължаваме промяната", "Демократична България" и "Спаси София", подкрепена и от "Екипът на София". 

Искам София да бъде един град с бъдеще, един град на бъдещето. Трябва много хора, които да мечтаят смело, които да го искат. Тези хора ги има и с тези хора сме работили неуморно, за да направим програма, посочи Терзиев, предаде novini.bg. 

Той заяви, че мисията е София да се превърне в европейски град за пример. 

Терзиев отбеляза, че училищата трябва да станат по-приветливо място за подрастващите и за техните родители, да бъде решен проблемът с детските градини.  Искаме да създадем един по-зелен град с инвестиции в кварталите, да се усети какво означава да живее в един европейски град, каза той. 

Ще дадем повече правомощия на районните кметове, за да могат да направят най-доброто, изтъкна Терзиев. Трябва да има правила, да знаят на кого служат, заяви той и добави, че те трябва да служат на гражданите.  

Амбицията ми е след 4 години да няма големи разлики между това, което сме казали, и това, което сме изпълнили. Всичко започва с първия камък, каза още Терзиев. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай