Уникална изповед на Костадинов! Как нарече хората и политиците

Десетки квалификации и епитети срещу партиите и политиците

Уникална изповед на Костадинов! Как нарече хората и политиците | StandartNews.com

Стотици хора протестират в момента пред Народното събрание срещу връщането на хартиените бюлетини.

Лидерът на "Възраждане" определи протеста като "смешен" "на шепата нещастни канадски и украински фашисти".

"Гледам смешния "протест" на канадската и украинската фракция пред парламента заради връщането на хартиената бюлетина.

Възраждане има принципна позиция срещу въвеждането на хартиената бюлетина. Ние поддържаме машинното гласуване от години и не сме си сменяли позицията. Това обаче няма как да се каже за ПП и ДБ, които само допреди няколко дни пускаха срамежливи намигвания към ГЕРБ за съставяне на общ кабинет.

Нивото на българската политика е отчайващо ниско. Инфантилни безхаберници, крадливи схемаджии, брутални престъпници, рафинирани измамници и обикновени шизоиди доминират политическата карта на републиката. Цялата тази сган обаче работи в учудващ синхрон винаги, когато стане въпрос да се смачка България и българският национален интерес.

Последна справка - единодушното гласуване за еврото, оръжието и самолетите. Ето защо смешният протест на шепата нещастни канадски и украински фашисти няма да заблуди никого, освен софийския жълтопаветен планктон.

Поради тази причина най-доброто решение за Родината в момента е да има нови избори. Рим не е бил построен за един ден, и за съжаление България също няма да се освободи от паразитната сган и чуждата опека само с едни избори. Ето защо е време да направим следващата крачка по пътя към националното Възраждане на България!"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай