Удар от Борисов! Избирателите са в шок

Голяма промяна в нагласата на бившия премиер

Удар от Борисов! Избирателите са в шок | StandartNews.com

Бойко Борисов призова ГЕРБ в столицата да подкрепят кандидата на ПП-ДБ за кмет Васил Терзиев.

 Това е голяма изненада от Бойко Борисов в последния ден на изборите , в който може да се прави агитация. 

„Ние трябва да подкрепим кандидата на правителството Васил Терзиев, колкото и да не ми е отвътре, да ги видим след това дали и какви мнозинства ще направят в общинския съвет.

Ще се вслушам в казаното от Петков, но публично ще го питам всеки ден, ако направи уйдурма в Столичния общински съвет с тези другите хора", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Самоков.

"И се обръщам към Христо Иванов и Атанас Атанасов - още имате време. Така, както аз изнасилвам партията в момента, обърнете се и ще видим във вторник - дали сте били искрени в своя пост и ако сте играли срещу нашите кметове, то ще ви се върне",

"Призовавам ви - обърнете се към вашите избиратели, за да не се чупи това мъничко евроатлантическо мнозинство... Ние правим компромис, и заради държавата, и заради правителството. Колкото и да не одобряваме някои неща - това е по-доброто", заяви лидерът на ГЕРБ. 

Каквото и да ви кажа повече от това, няма смисъл", подчерта Борисов. "В момента избираме между червено и тъмночервено в София. Трябва ли обаче да се поддадем на емоцията и в личното си партийно его да направим така, че България да тръгне още по-надолу?!

 Поне това правителство е ясно, че държи твърд курс срещу агресията на Путин, срещу агресията срещу Израел, за проевропейско и проатлантическо бъдеще на България", допълни Бойко Борисов.

"Истинският избор за десен кандидат приключи през миналата неделя", допълни той по повод отпадналия кандидат на ГЕРБ Антон Хекимян.

Така лидерът на ГЕРБ за два дни смени неколкократно позицията си, след като първо направи намек да бъде подкрепена Ваня Григорова.

Докато ГЕРБ и ПП-ДБ си разменяха реплики, съпредседателят на ДПС Делян Пеевски призова да спрат с това безотговорно поведение, защото България е по-голяма от партиите.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай