Цветанов заминава на работно посещение в САЩ

Цветанов заминава на работно посещение в САЩ | StandartNews.com

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов заминава на едноседмично работно посещение в Съединените американски щати (САЩ). В столицата Вашингтон той ще участва в конференцията „Влиянието на резултатите от президентските избори в САЩ върху трансатлантическите отношения". Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Форумът в САЩ се организира съвместно от американския институт „Хъдсън", Международния републикански институт и „Вилфрид Мартенс център за европейски изследвания". Сред централните теми, които ще бъдат обсъдени по време на срещата, са отношенията между Европа, САЩ и Русия и трансатлантическото сътрудничество в Близкия Изток.

Говорители по време на форума ще бъдат редица учени и политици от Европейския парламент, института „Хъдсън", „Вилфрид Мартенс център за европейски изследвания", института „Макейн", Международния републикански институт, университета „Джорджтаун" и други европейски и американски институции и организации.

В рамките на работното си посещение в САЩ Цветан Цветанов ще проведе и редица работни срещи с представители на различни институции и неправителствени организации, уточниха от ГЕРБ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай