Цветанов посети област Добрич

Цветанов посети област Добрич | StandartNews.com

Председателят на предизборния щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов заедно с евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев са на посещение в област Добрич. Двамата, придружавани от Румен Иванов и Живко Мартинов - депутати на ГЕРБ от Добричка област, проведоха срещи с кандидати за кметове на партията, кандидати за общински съветници, граждани и членове на партията.

В Балчик заявявайки подкрепата си за кандидата за кмет на общината Красимир Михайлов, председателят на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов призова гражданите да дадат своя вот за Михайлов, за да бъде преодоляна корупцията и мудността в общината. Пред жителите на Каварна той заяви, че за кандидата на ГЕРБ Веселин Влаев, както и за самата партия най-важни са интересите на хората. Той подчерта, че е дошло време да се преодолее страха и задкулисието, което може да стане на 25 октомври, като се гласува. Безусловна подкрепа Цветанов даде и на кандидата на партията в Шабла - Мариян Жечев, като пред събралите се в Зеления образователен център гарантира подкрепа за общината и изтъкна, че ГЕРБ никога не е делила общините на малки и големи.

Цветанов подчерта, че туризмът трябва да стане доходоносен бизнес за жителите на общината. Работодателят на ПП ГЕРБ е избирателят и ние като политическа сила винаги сме се съобразявали и сме се вслушвали в избирателите, каза в Генерал Тошево Цветан Цветанов, давайки подкрепата си за кандидата на партията Ивайло Манушев. "Ценим качествените кметове и не ги делим на ваши и наши. Община Генерал Тошево трябва да се възползва от възможностите, които предлагат еврофондовете и Ивайло Манушев е човек, който може да привлече с качествени проекти още средства, които да бъдат вложени в общината" - каза Цветанов. След Генерал Тошево, той и евродепатутатът Емил Радев, заедно с колегите им се срещнаха и с членове и симпатизанти на партията в село Стожер, където присъстваха и кандидатът за кмет на община Добричка - Светослав Димитров, кандидати за кметове на села и общински съветници. В 17.30 часа в Добрич официално бе открит информационен офис на евродепутатът Емил Радев. На събитието присъстваха Цветан Цветанов, Емил Радев, двамата депутати, кандидатът за кмет на партията в областния град Детелина Николова, както и кандидати за общински съветници.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай