Цветанов: Не съм извършил престъпление

Цветанов: Не съм извършил престъпление | StandartNews.com

„Не съм извършил престъпление и затова не искам да бавя делата срещу мен". Това заяви в сутрешния блок на Нова тв Цветан Цветанов от ГЕРБ. Там той коментира оправдателните присъди.

„Не са ме галили нито когато съм бил в управление, нито когато съм бил в опозиция", допълни той, но не пожела да коментира работата на прокуратурата.

„В един момент истината ще стане ясна", смята Цветанов.

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ коментира и ратификацията за нов дълг в размер 8 млрд. евро. Той изтъкна, че последните няколко дни са били изпитание за всички парламентарни групи. „Отчитаме като грешка, че Министерство на финансите не направи съответното представяне преди внасянето решението. Ако това беше направено нямаше да се създаде и това напрежение", обясни Цветанов.

Всички са наясно, че този дълг е необходим, каза още той. „Благодаря на АБВ, че в последния момент промениха позицията си, водени от интересите на държавата", коментира Цветанов.

Нито една от партиите, които са променили решението си и са подкрепили вземането на нов заем, не е поискала нищо в замяна. „Всичко беше прозрачно", категоричен е Цветан Цветанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай