Цветанов към ГЕРБ: Работете и за малките села

Цветанов към ГЕРБ: Работете и за малките села | StandartNews.com

Активът на ГЕРБ да работи системно и в най-малките населени места и да не спира пряката връзка с хората. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов на семинар във Враца пред Софийската организация. 

Форумът се провежда днес и на него присъстват над 120 членове на ГЕРБ начело с Цветомир Паунов – областен координатор на ГЕРБ – София и административен секретар на партията, Калин Каменов – кмет на община Враца и Богдан Мирчев – представител на фондация „Ханс Зайдел" за България.

„Личният ангажимент винаги прави партията по-силна. Посещавайте и най-малките населени места във Вашия район, защото така се затвърждава подкрепата за ГЕРБ. Трябва да правим постоянни срещи в районите, за да има едно устойчиво присъствие", каза Цветанов. Според него, инициативността на Младежи ГЕРБ, Жени ГЕРБ, Предприемачи ГЕРБ и Старейшини ГЕРБ дава допълнителна възможност да се разширяват позициите на ГЕРБ в столицата.

„Столична община показва добри политики. ГЕРБ се доказва като системна партия в София. Останалите партии могат да говорят всичко, защото от тях нищо не зависи", категоричен бе председателят на ПГ на ГЕРБ.

Цветанов допълни, че кметът на София Йорданка Фандъкова "се наложи като истински лидер с това, което прави за столицата.Държавата се стреми да помага максимално на София. Развитието на столицата е видимо". Той посочи, че най-важното ядро за всяка Община е Общинският съвет. Цветанов подчерта, че общинските съветници от ГЕРБ гарантират устойчивостта на развитието в София. „Не трябва да забравяме откъде започнахме през 2005 година. Околовръстният път просто го нямаше. Това, което направихме за София, е прекрасно", обясни на своите зам.-председателят на ГЕРБ.

По време на форума Цветанов представи подробен анализ на резултата на ГЕРБ в София на местните избори. Той определи присъствието на партията в столицата като устойчиво и ефективно. „Победата в София на първи тур беше много важна. Фандъкова участва активно и в кампанията на други градове, защото тя е безспорен авторитет в цялата страна. Тя е един локомотив за работата на районните кметове в София. В столицата показахме увеличена подкрепа и високи резултати", посочи още Цветанов.

В семинара участват още депутати от ГЕРБ-София, общински съветници от ГЕРБ-София, районни ръководители на ГЕРБ в столицата, кметове на райони от ГЕРБ в София, кметове на кметства от ГЕРБ и председатели на Младежи, Жени, Старейшини и Предприемачи на ГЕРБ в София.

Йорданка Фандъкова: Дейността на ГЕРБ в София е пример за цялата страна

ГЕРБ показва голям потенциал в София. Силата на ГЕРБ е, че кампанията за следващите избори започва още от деня след изборите – чрез ежедневна работа. Нашата сила е това, че сме заедно – всички ние работим в една посока. Резултатите са общи. Това каза кметът на София и зам.-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова пред работния семинар на софийската организация. "ГЕРБ-София носи огромна отговорност, защото дава пример на цялата страна.  Гордея се, че успяхме да осигурим приемственост за младите хора. Те вървят напред с уверени стъпки. ГЕРБ има млади районни кметове, кметове на кметства, общински съветници. Представителите на МГЕРБ-София са много активни. Те трупат опит и допринасят за това да постигаме добри резултати в столицата", заяви кметът на София.

По време на откриването на семинара областният координатор на ГЕРБ-София и административен секретар на партията Цветомир Паунов приветства активността на структурата на ГЕРБ в столицата: „Софийската структура е силна и единна".

Кметът на Враца Калин Каменов подчерта, че взима пример от добрата работа на Йорданка Фандъкова в София. „Мой приоритет е привличането на младите хора във Враца. Когато четири години се работи активно - това е твоята кампания за следващите избори", посочи Каменов.

Богдан Мирчев от фондация „Ханс Зайдел" поздрави ГЕРБ и Йорданка Фандъкова за изключителния успех на местните избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай