Цветанов: Бъдещето на Алфатар минава през номер 1 и Янка Господинова

Цветанов: Бъдещето на Алфатар минава през номер 1 и Янка Господинова | StandartNews.com

Алфатар е отговорност за нас, с която ГЕРБ ще се натовари, защото искаме да живеете по-добре. Затова изберете Янка Господинова за кмет на Алфатар с номер 1 в бюлетината. Това каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на срещата си с жителите на град Алфатар. Той подчерта, че кметовете от ГЕРБ са натрупали опит и в цялата страна показват отчети с видими резултати. „Най-близките примери до Вас са Тутракан и Дулово, където двама успешни кметове от ГЕРБ промениха общините си. Изберете Янка, защото тя е млад и подготвен човек, който ще може да кандидатства по европейските програми. Бъдещето на Алфатар минава през числото 1", категоричен бе Цветанов.

Според зам.-председателят на ГЕРБ общините трябва да имат работещ кмет, който да кандидатства по европейски проекти, а не да се търсят дарители за всеки проблем. „Общината може да Ви помага, когато има добър стопанин, който знае кой го е назначил и който милее за съгражданите си", заяви Цветанов. Цветан Цветанов посочи, че благодарение на сегашната стабилност на България и правителството на Бойко Борисов, днес българските общини могат да кандидатстват за европейски средства за българското земеделие, за културата, за околната среда. „Всеки от Вас може да си даде сметка какво направиха за Вас партиите, които управляваха досега, както и да докоснете видимите резултати от управлението на ГЕРБ и Бойко Борисов", обясни председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

„Парламентарната група на ГЕРБ ще е връзката между местната и централната власт. Ще помагаме на Алфатар и на всички други общини при разработването на европейски програми", заяви още Цветан Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Алфатар Янка Господинова представи пред жителите на Алфатар приоритетите си за развитие на общината. „Ще работя много, но преди всичко ще работя с и за хората. Гласувайте ми доверие с номер 1 в бюлетината, за да бъде Алфатар номер 1 след четири години", призова жителите на Алфатар Господинова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай