Цветан Цветанов в Свищов: Гласувайте с номер 4 за д-р Кристиян Кирилов

Цветан Цветанов в Свищов: Гласувайте с номер 4 за д-р Кристиян Кирилов | StandartNews.com

Д-р Кристиян Кирилов е най-правилният избор за град Свищов и населените места. Той е знаещ и можещ, ползва се с подкрепата на ръководството на ГЕРБ и лично на Бойко Борисов. 16 години Ви е обещавано, а накрая винаги сте оставали излъгани. След 4 мандата на настоящия кмет е време да гласувате с номер 4 за реформаторския дух на д-р Кристиян Кирилов. Това каза в препълненото читалище в Свищов председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

Той пристигна в града, за да подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет д-р Кристиян Кирилов. „Аз съм благодарен на д-р Кирилов за отношението, което има, както и за поведението му. Като бъдещ кмет той няма да дели хората на наши и ваши. Убеден съм, че Кристиян и многообразието от експерти, с което разполага, ще помогнат за видими резултати в община Свищов", заяви Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ призова хората да не чакат следващи избори. „Д-р Кристиян Кирилов ще се заеме с отговорностите веднага. Новите европейски програми дават голяма възможност за преобразяване на Свищов и населените места", подчерта Цветан Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ благодари на жителите на Свищов за подкрепата на отминалите избори за Европейски парламент, благодарение на която на експеримента „Орешарски" е бил сложен край, а спрените европейски програми отново са били пуснати.

Цветан Цветанов разговаря с жители на Свищов в центъра на града. „Подкрепата на активните дясно мислещи хора към кандидата на ГЕРБ в Свищов д-р Кристиян Кирилов е видима, но е крайно време и за видими резултати в общината, която от 16 години се управлява по инерция и е вече със „затихващи функции", както я определиха граждани от Свищов", заяви Цветанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай