Цирк! Сънува ли Тошко Йорданов Ризова

Лют скандал между двамата в студиото

Цирк! Сънува ли Тошко Йорданов Ризова | StandartNews.com

Доста сериозен и дори леко комичен скандал се разрази между Тошко Йорданов и Цветанка Ризова.

Поводът беше пост на Слави Трифонов, в който той уличава Бойко Борисов в лъжа, че хора на ИТН са преговаряли с ГЕРБ за правителство.

Йорданов обвини Ризова, че не е казала тази истина в ефир.

„Щастлив съм, че ние с вас се договаряме какво ще говорим предварително“, подхвърли впоследствие с ирония Йорданов в „Лице в лице“ по бТВ.

 „А, вие може да се договаряте с някой друг, таза провокация, която искате да ми кажете, да твърдите, че се договаряте с мен предварително, това не е вярно“, контрира Ризова.

 „Аз мога да ходя навсякъде и да изразявам свободната си воля“, отвърна Йорданов.

 „Вие, може да сънувате, че говорите с мен, може да ме сънувате нощем, призори и да си мислите, че сте се договорили. Аз как да ви попреча в този момент да изпитвате чувства и емоции“, не бе на себе си от яд Ризова.

„За нищо не споря, но е хубаво, когато го казвате, да казвате, тъй като вие сте добър журналист, че господин Трифонов казва, че Бойко Борисов лъже“, продължи Тошко.

„Има и обратна теза“, опита да се защити журналистката.

„Въпросът е друг. Вие, защо смятате че господин Борисов лъже. Вие, гледате отдавна телевизия и участвате в политиката“, зададе нов въпрос Ризова.

„Защото този сюжет е такъв. Защо лъже, не знам. Знам само, че лъже, защото в тази среща съм бил участник, имаше и мои колеги, и на двете двете срещи вътре присъстваха достатъчно хора и всички, които присъстваха, включително от ГЕРБ, госпожа Атанасова госпожа Цачева, Делян Добрев, могат да потвърдят, че с ИТН не са водени разговори за правителство“, отсече Тошко Йорданов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай