Ценков: В най-бедната област се води най-скъпата предизборна кампания

Ценков: В най-бедната област се води най-скъпата предизборна кампания | StandartNews.com

Ние приключваме предизборната си кампания така, както я започнахме – говорейки за себе си, а не срещу другите. Затова стоим пред Вас с открити лица. Това каза кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков, който разговаря с жители на община Видин в офиса на партията.

Десетки видинчани изразиха искреното си възмущение от черния пиар и омразата, изливащи се срещу ГЕРБ. „Хилядите флаери, с които се цели Вашето дискредитиране, както и дискредитирането на партия ГЕРБ едва ли ще помогнат на някого да спечели доверието ни. Избрали са погрешния начин, това са прийоми, които не само отричаме, но и ще накажем чрез вота си", категорични бяха видинчани. Кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков подчерта, че партия ГЕРБ не се страхува от удари под кръста и от акции, извършвани от хора, които не смеят да застанат с лицата си зад своите дела. „Няма да има нов „Костинброд", има участници в изборите, които просто не познават друг начин за водене на предизборна кампания", заяви още Ценков.

Той подчерта, че в най-бедната област на Европа се води сигурно най-скъпата кампания в България. „Празно политическо говорене, опаковани в луксозни опаковки събития, тонове лъскава хартия, десетки, а дали не и стотици хиляди левове, за да демонстрираш фалшиво обществено доверие и подкрепа, за да убеждаваш хората, че трябва да бъдат „против", а не „за". Политическа партия ГЕРБ не участва в подобна псевдо кампания. За нас това отношение към нашите съграждани е обидно", категоричен бе Огнян Ценков.

„Бяхме и ще продължим да бъдем честни в своите послания. Гръмките обещания, черният пиар и купените гласове няма да изведат Видин към развитие и просперитет. Този път е пътят на бедността – материална и духовна. За развитието на община Видин трябват разум, сила и честност. Видинчани знаят това и ще го покажат на 25 октомври с подкрепата си за партия ГЕРБ с №4 в бюлетината", каза кандидатът за кмет на община Видин Огнян Ценков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай