Цанко Цанов: Гласувайте за спокойствието на хората и бизнеса в Ботевград

Цанко Цанов: Гласувайте за спокойствието на хората и бизнеса в Ботевград | StandartNews.com

Гласувайте за спокойствието на хората и бизнеса в Ботевград. Това каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Ботевград Цанко Цанов по време на среща с жители от общината. На събитието присъстваха кандидатите за кметове на населени места и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ.

„Гласувайте, за да можем да продължим да строим и надграждаме, да може бизнесът да има сигурност и спокойствие, да могат нашите родители да имат спокойни старини. Нека направим нашата обща крачка за развитието на oбщина Ботевград", заяви Цанов.

„Пътят към промяната са новите хора. Лошото е, че гражданите са загубили вяра в институциите. Това трябва да се промени! Важно е да знаете, че Общинският съвет трябва да упражнява контрол върху кмета, а не обратното. Вие – избирателите, трябва да настоявате ОбС да защитава вашите интереси – от това зависи бъдещето на децата ни", заяви кандидатът за общински съветник Мартин Тинчев.

Кандидатът за общински съветник Филип Филипов изтъкна няколко причини, поради които Цанко Цанов е правилният избор за кмет на общината. „На Цанко Цанов няма да му бъде нужно време, за да свиква с работата, защото той вече има достатъчно опит и може направо да премине към активна работа. Той е човек на диалога – винаги се стреми към разбирателство. Познава в детайли проблемите на бизнеса с общината", каза Филипов.

Друг от кандидатите за общински съветници – Цветан Цолов,постави акцент върху вниманието към младите хора. По думите му, в последните години за тях не е направено нищо и ГЕРБ ще работи за връщане на младите кадри в общината. Обърна внимание на хорaта в неравностойно положение, като подчерта, че на нито едно обществено място в града няма рампа за инвалиди.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай