Цачева: Ще работя за всички българи

Цачева: Ще работя за всички българи | StandartNews.com

Благодаря за доверието на ГЕРБ. Бързам да кажа, че нямам илюзии, доверието се отстоява и защитава. Ние получихме доверието н ГЕРБ и затова искам да бъда пределно ясна - днес съм заредена с политическа енергия за стабилност и сигурност, че нашата партия работи за всички български граждани и затова сега искам и доверието на всички граждани. Това заяви парламентарният шеф и кандидат президент на ГЕРБ Цецка Цачева.

По думите и президентът олицетворява единството на партията и констуционните органи.

"Аз не тръгвам на битка, а на състезание, които ще спечели доверието на хората, защото ние работим за тях. Вярвам, че победата ще е наша, няма да обиждам никого и ще дам всичко от себе си. Тръгвам с научените уроци от парламента, знам какво е баланс и отговорност, мога да туширам конфликти и да взимам решения", заяви Цачева.

"С Пламен Манушев ще работим за България, ще градим мостове. Ще бъда гарант на българската институция. Но аз съм и майка и знам какво е да разчитат на теб и да можеш да подкрепяш хората. За мен в съединението е идеята за единението. Нужна ни е стабилна, просперираща и сигурна България", коментира още Цецка Цачева.

За мен е чест, защото съм в тандем с Цецка Цачева, тя е впечатляващ юрист. Зад нас е доверието и силната подкрепа на най-голямата политическа партия. Това заяви минути след номинацията кандидатът за вицепрезидент на ГЕРБ Пламен Манушев.

"ГЕРБ вдигна кораба България на крака и сега корабът България плава стабилно. Ще се опитаме да направим президентството една достойна администрация, която да работи в интерес на хората. Като адмирал ще помагам за сектор сигурност, за достойнството на армията. Двамата с Цецка Цачева ще защитаваме интереса на България", категоричен бе Манушев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай